Felújított és új SAECO kávégépek garanciával – Mobil: (30)566-566-8
Tel: +36 30 3377 300

Saeco berendezések

Saeco csészemelegítő Antracit

Az igazán jó presszókávé vastag falú kerámia csészébe készül. Azért ilyenbe, mert anyaga így tartja magában igazán a hőt. Ahhoz, hogy forró legyen, elő kell melegíteni. Erre szolgál ez a melegítő. Formájával jól illeszkedik a Superautomatica modellekhez. Kis helyigényű, és egyszerre akár 96 db presszókávés csésze vagy 54 db cappuccinos csésze melegen tartásáról gondoskodik. A készülék egyaránt alkalmas irodai és vendéglátó ipari felhasználásra. Karbantartása rendkívül egyszerű.

A képen látható csészék illusztrációkén szerepelnek, nem tartozékai a csészemelegítőnek.

Szín: antracitszürke Súly: 6 kg Méretek: 382x550x367 mm Áramfelvétel: 160 W (240V/50Hz) A képen látható kávéfőző dekoráció

Csomagolás: 1 db

Ár: 56 924 Ft

Saeco csokiszóró henger

Saeco rozsdamentes acél csokiszóró
Mennyiség: 1 db

Ár: 7 607 Ft

Saeco cukoradagoló

Saeco rozsdamentes acél cukoradagoló
Csomagolás: 1 db

Ár: 7 800 Ft

Saeco daráló MC 2002

A Saeco gyár különálló darálója, mely a „nagy” vendéglátó ipari darálók mintájára készült. Lassú fordulatszámon forgó (900 RPM) darálómotorja a kávé túlhevülését hivatott meggátolni. Az egymással szemben álló tárcsás daráló kései a kávészemeket szabálytalan szemcsékké törik. Így biztosítva a minél nagyobb fajlagos felületet, mellyel érintkezve a forró víz kioldja az őrleményből az ízt adó anyagokat.

Az állítható őrlésfinomság a különböző pörkölési szintű kávék megfelelő őrlésfinomság (szemcsenagyság) elérését szolgálja.

A vegyi folyamatok a hőmérséklet emelkedésével felgyorsulnak. Az ízt adó anyagok párolgása és oxidációja magasabb hőfokon intenzívebb. Ezért fontos a lassú járású darálómotor alkalmazása, mely nem hevíti túl az örleményt, megtartva ezzel a kávészemcsék aromáját, melyet a megfelelő hőmérsékletű víz kell, hogy kioldjon az őrleményből.

Csomagolás: 1 db

Ár: 30 470 Ft

Saeco Talea tejsziget – Milk Island – 0,4 l

Milk Island: Tejsziget. Az összes Talea készülékhez külön megvásárolható tartozék, ami forradalmi újítás a tejhabosítás terén. A gép mellet lévő szigetre helyezett, tejtartó pohárban a készülék automatikusan elkészíti a tejhabot, amit a kávéra öntve, tökéletes cappuccino készíthető. Előnye az egyszerű kezelhetőség, és takaríthatóság.
Csomagolás: 1 db / 0,4l

Ár: 35 867 Ft

Saeco tejsziget – Milk Island – 0,8 l

Milk Island: Tejsziget. Az összes Talea készülékhez külön megvásárolható tartozék, ami forradalmi újítás a tejhabosítás terén. A gép mellet lévő szigetre helyezett, tejtartó pohárban a készülék automatikusan elkészíti a tejhabot, amit a kávéra öntve, tökéletes cappuccino készíthető. Előnye az egyszerű kezelhetőség, és takaríthatóság.
Csomagolás: 1 db / 0,8l

Ár: 37 031 Ft

Saeco tejhűtő

A tej hűtősét biztosítja. Egészségügyi elvárás és a vendéglátásba előírás, hogy a tej csak hűtött állapotban tárolható. Elkerülendő, hogy mindig ki és be rakosgassuk azt a hűtőbe, alkalmazható ez a berendezés. Külön nyílások segítik a csatlakozást az adott készülékhez.

Mérete: szélesség x magasság x mélység: 20 x 30 x 40 [cm]

Csomagolás: 1 db

Ár: 66 091 Ft

SAECO kávégépek a Facebookon!

moncler outlet moncler outlet online outlet moncler piumini moncler tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo hogan outlet hogan rebel scarpe hogan hogan uomo tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany tiffany milano tiffany outlet bracciale tiffany orecchini tiffany peuterey outlet peuterey uomo giubbotti peuterey piumini peuterey